dimecres, 3 de maig del 2017

1r SIMPOSI SOBRE EL BULLING


El divendres dia 28 d’abril l’alumnat mediador de l’institut ha participat en el 1r Simposi sobre el bulling que s’ha celebrat a l’Auditori 1899 del FC Barcelona. Aquest simposi estava organitzat pel Col·lectiu FU i la Fundació FC Barcelona emmarcat dins del seu compromís per la lluita i la prevenció contra la violència infantil i juvenil, i amb l’objectiu de generar un manifest, el Manifest Alan, per elevar-lo a les autoritats corresponents amb les adhesions d’estudiants, escoles i societat en general.
Aquest simpòsium s’ha desplegat al llarg de dues jornades. Els matins han donat veu a víctimes i testimonis afectats, però també s’ha conegut de primera mà la fortalesa, l’esperança i l’empenta que han trobat per sortir-se’n. Les tardes s’han dedicat a conèixer recursos existents dins i fora de l’aula a fi de generar un diàleg sobre les eines i mancances a l’hora d’afrontar el bullying, adreçant-se a educadors, educadores, famílies, estudiants universitaris i professionals de sector.


























Després de les xerrades, la Fundació FC Barcelona ha obsequiat l’alumnat amb invitacions per visitar el Museu del FC Barcelona.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada